Underhåll

Vi underhåller dina webbsidor!

Löpande underhåll av webbsidor förbättrar både innehåll, layout och funktionalitet. Se till att just dina webbsidor har det bästa innehållet, snyggaste bilderna och är först med det senaste. Och sist men inte minst – är synliga för sökmotorer.

Oavsett vilka önskemål om underhåll du har – kan vi erbjuda dig en lösning. Vår rekommendation är dock att ha ett så kontinuerligt underhåll som möjligt.

Vi erbjuder

Lägga till produkter och göra ändringar
Lägga till nya objekt, tjänster och webbplatser
Lägga till de senaste nyheterna
Lägga till bilder, diagram, fotografier och åtgärda förändringar
Lägga in ett skript för att övervaka trafiken till webbplatsen (Google Analytics)
Sökmotoroptimering
Marknadsföring av din webbplats där dina konkurrenter befinner sig som: Twitter, Facebook. Google m fl.

Underhåll varje månad

Månatligt underhåll av hemsidor används när en webbplats ändras regelbundet och förekommer ofta. Ibland kanske flera gånger i månaden. Återkommande förändringar i innehållet utöver text och bilder. Det kan innebära flera sidor att redigera och lägga till nya (t ex. nya produkter i katalogen, förändringar i prislistor, en ny mapp i galleriet, osv.). För ett dynamiskt och många gånger växande företag med mycket på gång är underhåll av webbplatsen på månadsbasis ofta den bästa lösningen.

Underhåll vid behov

Underhåll vid behov används av företag med webbplatser där innehållsändringar är sällsynta och/eller förändringar oregelbundna – en gång i månaden eller mindre mindre). 90 % av de genomsnittliga förändringarna rör text och bild. Man kan behöva lägga till bilder i befintliga gallerier och nyhetsuppdateringar. För ett företag som har få innehållsändringar är Underhåll vid behov ofta den bästa lösningen.

Uppdatera din webbplats

I tjänsten Uppdatera din webbplats ingår förändringar av befintligt innehåll samt tillägg av nya sidor med samma uppbyggnad och design. En total förändring av layout och hemsida ingår alltså inte i detta erbjudande. Då gäller Underhåll av Webbplats, förbättring eller ny design av funktionalitet.