Project Description

B&B Städservice i Stockholm utför alla slags städtjänster som förekommer inom städbranschen och miljövården

Vi levererar högkvalitativ städning och riktar oss både mot privatpersoner och företag.  Våra kunniga och välutbildade medarbetare och moderna arbetsmetoder leder till önskade resultat! Njut av din fritid istället för att städa!

Vi, städföretaget  B&B Städservice,  avlastar våra kunder i Stockholm med alla slags oumbärliga sysslor i hemmet

Torkning  och polishbehandling av dina golv, fönsterputsning och dammning , mattpiskning, tvätt och strykning- alla slags hushållsgöromål utförs snabbt och effektivt…..

Vi åtar oss storstädning och flyttstädning av villor och lägenheter samt trappstädning i hyreshus – allt blir skinande rent och till din belåtenhet!
Anlita oss! B&B Städservice står också till tjänst med professionell skolstädning, hotellstädning, städning av banker och idrottshallar, med kontorstädning och rengöring av andra lokaler i Stockholm.

Våra högkvalitativa tjänster och metoder leder till önskade resultat och därmed till nöjda kunder. Ledstjärna för B&B Städservice  är kvalitet, erfarenhet och kompetens.

Genom kurser och ett kontinuerligt  vidareutbildningsprogram besitter våra medarbetare en bred och djup kunskap om moderna städmetoder.
För att du som kund ska bli nöjd ställer vi höga krav både på oss själva och på städutrustningen. Vi använder beprövade hjälpmedel och effektiva rengöringsmedel som är skonsamma mot ditt hem och miljön