Project Description

Filip Home Miljöservice AB levererar varje dag rena hem, kontor/fastigheter och allmänna ytor över hela Stockholm.Vi brinner för att underlätta våra kunders vardag, bidra till trivsamma och hälsosamma miljöer samt frigöra dyrbar tid.

Att anlita Filip Home Miljöservice AB är att välja kvalité. Alla våra medarbetare är erfarna och har genomgått vår fackutbildning ”Professionell lokalvård”. Genom vår storlek kan du som kund alltid känna dig trygg med att vi har de resurser och back-up som krävs för att leverera de tjänster du beställt.
Självklart lämnar vi kvalitetsgaranti för alla våra tjänster!

Säkerhet och trygghet är honnörsord för oss. Inom Filip Home Miljöservice AB jobbar vi med fasta rutiner avseende nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter samt att alla medarbetare har undertecknat sekretessavtal.
Om olyckan skulle vara framme så har Filip Home Miljöservice AB tecknat ansvarsförsäkring som täcker skador på person och egendom som vår personal orsakar.

På Filip Home Miljöservice AB vet vi att enkelhet och tillgänglighet är viktigt för dig som kund. Vi har en rak prissättning som bygger på vårt låga timpris utan tillkommande avgifter som inställelse- och fakturaavgift etc. Vi finns när du behöver oss, bara ring eller mejla så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi tittar närmare på dina behov.